ОБО ВСЕМ

Оксане понравилась запись

Обо Всем
26 января 2017
Предыдущие комментарии
Бахадыр
Бахадыр
29 января 2017 в 06:41
and then add those smashed garlics and encircles dry onions into this general mixture and blend them very well. After that, throw all the chuncks of small-cubics of cow, beef or swine meats as well as fillets into this "tenderizer" to be thoroughly washed inside for complete absorbtion into the texture of meat. Open up 1-2-3 pieces "self-zippered,air-tight" Naylon Fridge Bags ideal for deep-freezing
Бахадыр
Бахадыр
29 января 2017 в 06:41
and zipper them up one by one and place them into the upper deep fridge for self-tenderizing for at least 12 hours or next day evening for cooking. If such a well-tenderized meat is grilled on a charcoal-mangal in the balcony or in your back-yard garden, slwolwy slowly ,the taste of it becomes super tasty and pleasant for the eaters!
Бахадыр
Бахадыр
29 января 2017 в 06:44
Some of you may come up with a harsh reaction about the matters of "family-budget"! I would just like to suggest and advice yourselves that Good Taste has a considerable additional "cost" just like we say in the Kitchen Culture: "Pasta Product of USD 1,00 and Sauces of USD 10 to make a delicious dish!
Бахадыр
Бахадыр
29 января 2017 в 06:44
PRIYATNOGO APETITA!)))
Oksana
Oksana
30 января 2017 в 14:17
Комментарий скрыт
Удаленный пользователь
Удаленный пользователь
31 января 2017 в 15:17
Комментарий скрыт
Татьяна
Татьяна
5 февраля 2017 в 22:02
Сыр поплавится и пристанет к фольге...да и время мяса 10 - это много и часа 2 хватит- это свинина..ДЕЛАЮ- так же - но в открытой фольге и сверху смазываю яйцом и посыпаю молотым арахисам- можно просто сухарями ... тогда с нежной корочкой..
Галина
Галина
2 июля 2017 в 14:26
Лена
Лена
11 декабря 2017 в 06:10
Forget-me-not
Forget-me-not
22 октября 2018 в 10:19